What not to wear- Bryllups edition (thehappilyeverafter)
Hjem Add Om meg Kontakt

7

What not to wear- Bryllups edition

Hei igjen.
Bryllupssesongen har jo starta for lengst. Men det er forsatt en god stund til den er ferdig. Og tenkte derfor det kunne være kjekt å ha et innlegg om hva du ikke skal bruke i bryllup. Det er jo enkelte som er en gjenganger, hvis jeg skal tro alt jeg leser på nettet. Noen antrekk svir jo i øynene, og andre blir man så flau over på andres vegne at du kjenner du vil drukne deg selv i punsjbollen. Så dette er altså innlegget for dere harrytasser som hverken vet å te seg eller kle seg. 

Her kommer de - "What not to wear" i et bryllup :)

1. Joggebukse
Joggebukse er ALDRI greit i et bryllup. Aldri! Joggebukse er heller ikke greit på fest. Eller i kirka på juleaften. Og teknisk sett ikke utenfor husets fire vegger, med mindre du skal på trening eller på butikken for å kjøpe sjokolade og tamponger. 


Bildene er hentet fra pinterest.com

2. Hullete jeans
Eller jeans i det hele tatt...
Dette her er en gjenganger. En voksen mann som har på seg jeans, skjorte og slips, og føler seg som festens konge. Men nei, det er du ikke. Jeans har ingenting å gjøre i et bryllup, med mindre det står spesifikt i invitasjonen at det er et Cowboy-bryllup eller at alle MÅ ha jeans. 


Bildetne er hentet fra pinterest.com

3. Kostyme
Hehe. Denne har jeg kun lest om på et forum. Skulle likt å være flue på veggen hos det paret som fant ut at et kostyme var en god idè når de skulle i et bryllupet. "Åå, Thorvald. Jeg følte meg så innmari fin på sist oktober-fest. Og du og var så sexy i ditt antrekk. Tror du det blir feil av oss å bruke det i kusine Olga og Pers bryllup?" "Det står jo mørk dress da. Lederhosenen min er jo mørkegrønn. Det må jo gå? Bunad er jo lov i alle bryllup, og dette er jo den tyske folkedrakta". Hadde dere sett meg nå, hadde dere sett at jeg satt med et stort lurt smil på munnen. Folk ass <3 De skuffer aldri.


Bildene er hentet fra pinterest.com

4. Hvitt
En ting jeg aldri har forstått er de som møter i en hvit kjole i et bryllup. Altså hva tenker du med? Allerede i 8 års alderen når jeg var i mitt første bryllup, forstod jeg såpass at hvitt er fargen som tilhørte bruden. Det er rett og slett ikke greit å spankulere opp kirkegangen på din venninnes bryllupsdag, i din egen brudekjole, fordi du så gjerne ønsket å bruke den for andre gang. Hvitt er aldri greit, med mindre det er en mønstret kjole, der mønsteret tar store deler av plassen på kjolen. Eventuelt en kjole der toppen er hvit og skjørtet er i en annen farge. 


Bildene er hentet fra pinterest.com

5. Over/underpyntet
Dette sier seg selv. Følg kleskoden folkens. Er du usikker kan du lese innlegget mitt under om kleskoder. 

6. Kort kjole eller skjørt
Bryllup er ikke tiden for å vise hvor lekker rumpa di har blitt etter all squattingen. Den kan du heller vise i en stram kjole, med litt lengde, der stumpen er godt gjemt under flere lag med tøy. Ingen har lyst å se hverken sprekken eller gullhøna hver gang du bøyer deg ned for å gi tantebarna dine en klem. 
I et bryllup skal helst kjolen være knelang, bare sånn til info.


Bildene er hentet fra pinterest.com

7. Grilldress
Dette er også noe jeg kun har lest på forum. Jeg dør. Sånn serr. Skulle gledelig blitt kjent med dere fine mennesker som presterer å vandre rundt i en grilldress en sommerdag i juni sammen med festkledde mennesker. Dere er virkelig unike <3


Bildet til venstre er hentet fra bt.no, bildet til høyre er fra pinterest.com

8. Slutty
Nå skal jeg ikke være hard med mitt eget kjønn. Men slutty kjoler bruker vi på byen. De hører ikke til på dager hvor det feires rundt tall, bryllup, eller 17. Mai. På 17. Mai i år så jeg til min store forskrekkelse 3 jenter i de mest slutty kjolene jeg har sett. Hun ene hadde en nudefarget kjole som var så kort at jeg nesten kunne se om hun var barbert eller ei, med en dyp utringning med mye push-up. Og kjolen var så stram, og i et så forferdelig stoff, at jeg kunne se hver en cellulitt hun hadde på kroppen. Den neste hadde en superkort svart kjole med utringning ned til navlen. Hun siste husker jeg ikke, men husker hun så mer påkledd ut en de 2 andre. Men det var ille nok. Midt på lyseste dagen før folketoget og det hele. Jeg skjemmes på deres vegne kjære jenter. Det går an å vise litt respekt på en høytidelig dag. Vi hadde reagert like mye hadde en mann latt hver og en skjorteknapp ned til belte være åpen, under en 3-retters middag, så hvorfor skal det være greit at vi går sånn? Nei, hold de slutty kjolene til nattklubben jenter. Da kommer jeg og joiner dere :)


Bildene er hentet fra pinterest.com

 

- E • Pia Therese
  14.07.2017 kl.12:54
  Morsomt innlegg😂
  14.07.2017 kl.12:59
  Pia Therese: Takk Pia Therese :)
  14.07.2017 kl.12:58
  Enig m hu over
  14.07.2017 kl.15:48
  Hahaha, herlig!
  15.07.2017 kl.14:15
  Andrea: :)
  14.07.2017 kl.19:46
  Hehe fantastisk artig innlegg :) Mye rare folk på denne planeten vi bor på ;)
  15.07.2017 kl.00:07
  liksomfruen: Takk :) Ja, så absolutt!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  The Happily Ever After

  Inspirasjonsblogg for kommende bruder. Kontakt: everafterblogg@hotmail.com Jeg eier ingen rettigheter på bilder på denne bloggen. Bildene er som oftest hentet fra instagram eller pinterest. Hvis du vil ha bildet ditt fjernet, så kan du sende meg en mail eller pm.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde