La oss snakke litt om de fineste ringene (thehappilyeverafter)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

La oss snakke litt om de fineste ringene

Hei bloggen.

Det fineste jeg vet om i hele verden er smaragder og blå safirer. Eller kanskje ikke det fineste i hele verden, det er samboeren min. Og foreldrene mine. Og søstra mi. Og familiehunden <3 Men det er absolutt det fineste jeg vet når det kommer til edelsteiner på smykker og ringer. 

Jeg liker jo diamanter og andre edelsteiner og. Men spesielt diamanter syns jeg har blitt så oppbrukt de siste årene. Vi nordmenn er liksom så kjedelig når vi kjøper frier-ring. Enten en plain gullring i gult gull, eller en klassisk  rund solitaire-ring. Altså en ensteins-diamantring. Og da gjerne i hvitt gull eller platinum. Ja, begge deler er kjempe fint. Men skulle ønske det var litt større variasjon her til lands. Ettersom alle kjøper de samme ringene, er det nesten umulig å finne fargede steiner hos norske gullsmeder, med mindre du bestiller stein og får ringen lagd av gullsmeden selv. Problemet med det er jo at butikkene ikke kan garantere for kvaliteten på steinen, og det derfor kan være 20 000 kroner i differanse, eller mer, ut i fra hvilke kvalitet steinen har. Det er mye penger fra eller til.

Nylig var jeg i Spania. Og over alt fant jeg nydelige ringer og smykker i forskjellige farger. Åå, som jeg skulle ønske det var slik her i fine gamle Norge. De eneste jeg vil si er i nærheten av å ha like fine ringer er David Andersen i Oslo og Langaards Juveler. I tillegg har jo Ole Lyngaard og Georg Jensen sykt mange fine ringer, men samtidig blir de for typisk skandinaviske. Noe som igjen er litt kjedelig.

England og USA de kan ringer de. Herregud, så mange fine. Harry Winston, Garrard, Kirk Kara, Cartier, og Tiffany's. Alle disse er jo veldig kjente, men syns ofte de litt mer spesielle ringene deres er de fineste. Garrard er forresten de som lagde Diana, nå Kate Middelton, sin forlovelsesring. Den er fin den.

Skal faktisk innrømme det at jeg ikke er noe spesielt fan av USA. Og i hvert fall ikke amerikanere... Men er det noe de kan, så er det bryllup. Den industrien der er helt syk. Så selv om jeg syns mange av de andre tradisjonene deres er fæle, så syns jeg absolutt vi nordmenn kan bli smitta av basillen til å kjøre på med litt crazy og unike bryllup. Slik at etterspørselen til det litt utradisjonelle blir større, og drømmeringen min blir lettere tilgjengelig. Hehe :)

Meeeeeen, nok om det. Ble mye rabbel her til det som skulle bli et kort innlegg om de fineste ringene jeg vet om. Her kommer de i hvert fall:For de av dere som ønsker å se drømmeringen min, så får dere bare fortsette å ønske. Den blir holdt godt hemmelig til den dagen den står på ringfingeren min, og jeg endelig kan kalle meg forlovet.

- E

  • Maria
  15.07.2017 kl.13:57
  Den nederste til venstre var fin
  15.07.2017 kl.14:15
  Maria: Det er jeg enig i :)
  16.07.2017 kl.01:49
  Ofte er det tradisjonelt som gjelder, også i USA.

  God natt!
  19.07.2017 kl.23:54
  Torunn: Ikke sant :) God natt ja!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  The Happily Ever After

  Inspirasjonsblogg for kommende bruder. Kontakt: everafterblogg@hotmail.com Jeg eier ingen rettigheter på bilder på denne bloggen. Bildene er som oftest hentet fra instagram eller pinterest. Hvis du vil ha bildet ditt fjernet, så kan du sende meg en mail eller pm.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde